Esküvői köszönetajándék

MÉZES ÉLET, ÉDES ÉLET.
A legédesebb életet kívánjuk nektek,
ha mézzel kezditek közös életetek!
Ez be is következik nektek!

Családi méhészetünk alapjait több mint 25 évvel ezelőtt leraktuk, azóta is együtt férj-feleség nap mint nap együtt dolgozva és nevetve, mindig új célokat kitűzve haladunk előre.

Új célunk, hogy megismertessük a bio körülmények között fenntartott méhészetünk termékeit. 100% natúr termékeink a méz és a virágpor mely köszönőajándéknak is kitűnő, hisz nem csak finom, de egészséges is és gyönyörű kiegészítője lehet az ünnepi asztalnak. Egy biztos, ez nem kerül a kukába és az asztalon sem fogják otthagyni a vendégek.

Írjátok le mit szeretnétek, s mi megvalósítjuk! Kicsi? Közepes? Nagy? Cuki? Hagyományos? Előkelő? Exkluzív? Egyedi? Királykék vagy hamvas rózsaszín? Nálunk mindegyiket megtalálod! A már megtervezett egyedi esküvői színvilághoz igazítjuk az ajándéküvegek díszítését.

Az üvegcímkék is családon belül készülnek. Lányunk hobbija a rajzolás ő készíti a személyre szabott köszönetkártyákat, ami teljesen egyedi. Az elkészítéséhez csak a jegyespárról készült fotóra van szükség és kész is a csoda!

Ha fontos számotokra, hogy értékes ajándékot adjatok, válasszátok a személyre szabott emléket vendégeiteknek, amit ők is büszkén kitesznek a polcra és örömteli emlékekkel gondolnak vissza arra az egyetlen napra, ami csak rólatok, a szerelmetekről, az esküvőtökről szólt és szívükből kívánják, hogy MÉZES ÉLETET NEKTEK!

Egyedi elképzelésetek megvalósításáért forduljatok hozzánk bizalommal!

Amit mindenképpen kérünk az egyedi árajánlathoz:
  • üveg elnevezése (pl.: elegáns üveg)
  • díszítés módja (pl.: masni és címke)
  • mennyiség
  • ha van, egyedi design színvilága
  • igény szerint egy fotót a jegyes párról
termettmez@gmail.com

Referenciák

“Számunkra kellett egy olyan kis ajándék, ami nem egy megszokott dolog, mégis mindenki tudja használni, vagy értékelni. Mikor mi nekiálltunk köszönőajándékot keresni, nem volt nekünk elképzelésünk, csak annyi, hogy egyszerű legyen, mutatós, és legalább olyan aranyos mint mi vagyunk. Kicsit tükrözzön minket. Mikor az első esküvő kiállításon találkoztunk, és megláttuk a macikat, egyből tudtuk, hogy ez lesz a megfelelő. Ez volt az első dolog, amiben először egyet értettünk. Mindenben megfelelt a mi elképzelésünknek. Tükrözött minket, kicsi aranyos maci, édes, finom mézecskével. Nem csalódtunk, és bátran ajánljuk másoknak is.Mindent köszönünk!
Üdvözlettel: Pázmándi Tamásné és Tamás

“Egy kiállításon akadtunk a termett méz kis standjára és egyedi esküvői mézes ajándékaira, amik rögtön megtetszettek mindkettőnknek. Nagyon aranyosak a mackós gyertyáik is, de végül a kis üveges, egyedi címkés mézes ajándékot választottuk az esküvőnkre, ami jó döntésnek bizonyult, mivel minden vendégnél sikert arattak. Enikő és Károly

“Nagyon sok szeretettel ajánlom mindenkinek ezeket a kis csodákat! Esküvőre köszönőajándéknak tökéletes választás szerintem és Andrea nagyon kedves és maximális segítőkészséggel fogadja a megrendeléseket! A végeredmény tökéletes és külön öröm volt számomra, hogy még egy kis meglepetést is csempészett nekünk a csomagba kifejezve jókívánságait! Mi 100%-ig elégedettek voltunk is a kis mézekkel és a násznép is 🙂 Üdvözlettel: Simon Brigitta

“Kiállításon láttuk meg a termékeket és a macis mézek nagyon megtetszettek.Rendeléskor nagyon készségesen segítettek egyedivé tenni a köszönet ajándékunkat, a rólunk készült rajz és az egyedi doboz nagyon szép lett. Nagyon örültünk neki, hogy ezzel lephettük meg családtagjainkat. Nagyon szép kivitelezés, csak ajánlani tudjuk jó szívvel. Viola és Szabolcs