Facélia mag akciónk visszajelzései

A májusban és júniusban végrehajtott küldetésünk, miszerint a megrendelőinknek ingyen küldtünk 100g mézontófű mag csomagot, hogy jobbá tegyük Méheink környezetét, rendkívül jól sikerült! Köszönjük, hogy ennyien részt vettek az akcióban és ennyi visszajelzést kaptunk! Nem is tudjunk mindet megjelníteni, de néhányat szeretnénk megosztani Önökkel.
"Az én kis magjaim késői vetésűek, így még virágot nem hoztak sajnos, de szép zöld már :) a többi virágomon viszont kedvükre gyűjtögethettek, ezekről is küldök képet szvesen :) Köszönöm a magokat ezúton is."
Sz. Brigitta
"A magok sárgabarackok sorai közé kerültek. Másik sorba pohánkát ültettem. Köszönöm szépen a magokat! További jó munkát!"
Ági
"Szeretném megköszönni a facélia magokat. Remek kezdeményezésnek tartom ezt az akciót. Az ismerőseim, rokonaim, barátaim közül többen is éltek a lehetőséggel és rendeltek Önöktől magokat. Mindenki elégedett volt az eredménnyel. Volt közöttük, aki nem is ismerte korábban a facéliát. Nekünk egy kis családi méhészetünk van, ezért úgy vetettük el a magokat, hogy augusztus második felében kezdjen virágozni. Imádják a méheink! Mellékelek fotókat, amik a mai napon készültek. Még egyszer köszönet, további jó munkát!"
K. Zsuzsanna
"Ezúton is nagyon szépen köszönöm a magokat, csodálatos növények lettek belőlük, csodaszép virágokkal. Örömmel látom, hogy akárhányszor odamegyek, mindig méhek zümmögnek körülötte. :) Mellékeltem néhány fotót a facéliámról!"
H. Bernadett
"Elültettük a magok felét, és meg is lett az eredménye. A másik felét eltettük jövőre."
A. Bernadett
"Nem készült fotó, de mindenképpen szeretném elmondani, hogy nagyon köszönjük a lehetőséget! Két csomagot is kértem, Édesanyámnak és magamnak is. A terv az volt, hogy Anyukám kertjébe kerül, de egy keveset vetettem az erkélyünkre is. És most jön amit igazán el szerettem volna mesélni: felszoktattuk a méhecskéket így a 7. emeletre. :) Egy idő után a nagy melegben egy lapos tányérba néhány milinyi vizet is kitettem, úgyhogy kialakult a méh itató is. :) Kisfiam a nagy melegben az erkélyajtón át bámulta őket. Ahogy most lehűlt az idő, ilyen magasra már nem jönnek fel, de örültünk a nyári kis vendégeinken. Köszönjük!"
"Nagyon is elégedett vagyok, mivel tavaly nyáron szinte nem is jöttek méhek a tanya közelébe. Sikerült ide dédelgetni őket. Leginkább a konyhakert miatt aggódta mivel feléje se néztek. Idén megtanulták van erre is eledel. Fotót sajna már nem tudok csatolni, de jövőre bepotóljuk!
Bár milyen hasonló megmozdulásban szívesen részt veszek. Óvjuk méheinket ,mert nélkülük üres lesz a világ!"
"Mi elég későn kaptuk meg a magocskákat, így a javát meghagytuk jövőre. Két db köralakú, egy méteres ágyásunk van a kertben, abba szórtunk belőle, hogy teszteljük, hogy mi az és hogy néz ki. Nagy sikert aratott, még mindig virágzik pár szál és még mindig vannak rajta méhecskék. Jövőre szívesen le is fotózom, akkor majd dúsabban szórom ki a többi magocskát."
"Kedves Andrea, nagyon szépen köszönöm a virágport, rendben megkaptam és külön köszönet a fogyasztási tanácsokért.Eddig csak szárított változattal találkoztam, de ennek az íze és illata csodálatos.Köszönöm a lehetőséget és bízom benne, hogy lehet később is rendelni. További munkájukhoz kívánok sok sikert, kitartást és nagyon jó egészséget! Üdvözlettel: Váliné Emília"
megosztás